They need your help !!
Copyright © 2010 by Ton Popelier"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: ton@huayangdogsrescuecenter-thailand.com
The Huayang Dogs Rescue Center Thailand
Word ‘Baasje-op-afstand’
Warin heeft de zorg voor haar honden altijd met eigen middelen betaald, maar na acht jaar hondenopvang is het aantal steeds groter geworden en wordt het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor de 200 honden die Warin momenteel verzorgt, moet er elke dag zo’n 70 kilo rijst met vis ‘op tafel’ komen. Dit komt neer op 2.100 kilo per maand, waarvan de kosten ruim € 1000,- bedragen. Dat is dus minimaal € 5,- per hond, alleen voor voedsel, elke maand weer…


U kunt Warin helpen om deze maandelijkse kosten op te brengen, door ‘Baasje-op-afstand’ te worden. U mag zelf bepalen met welk bedrag u Warin en haar honden op deze manier wilt ondersteunen. Met elke euro zij wij blij. Samen kunnen wij het verschil maken.
Als adoptie ouder  krijgt u onze nieuwsbrief toegestuurd waarin u op de hoogte wordt gehouden van het wel en wee van het Huayang Dogs Rescue Center.

Natuurlijk gaat het om uw gulle gebaar en om het leven en welzijn van deze verstoten stumperds, die nu onder de goede zorgen van Warin een hondwaardig bestaan hebben. U heeft de keuze uit 20 honden, maar Warin geeft er 200 te eten.
. Elk van de onderstaande 20 honden staat  symbool voor 10 honden van Warin. Dit betekent dat u waarschijnlijk met meerdere adoptanten ‘Baasje-op-afstand’ wordt van dezelfde hond.

Neemt u alstublieft de voor Warin zo nodige stap en kiest u als ‘Baasje-op-afstand’ één van onderstaande honden uit. Stuur daarvoor een e-mail met daarin de naam van de door u uitgekozen hond naar Ton Popelier , dan krijgt u van ons alle informatie die u nodig heeft om ‘Baasje-op-afstand’ te worden, met daarbij een grote digitale foto van de hond en een
adoptie certificaat

Wij adviseren u om bij uw bank dit als periodieke overschrijving op te geven, waardoor dit automatisch op een door u gekozen datum geschiedt. Maar u kunt dit dan ook zelf weer stopzetten als dit gewenst is.

Bij voorbaat onze hartelijke dank, met name namens Warin en haar honden.Virtuele Adoptie
donatie via paypal (dollars)
Email aan Ton
donatie via
Stchting Dierennood
IBAN:
NL16 INGB 0004 7841 60
BIC:   INGBNL2A  (speciaal voor Belgie)


!!
01
Boah Loi
Teef
Leeftijd: 6 mnd.

Boah Loi (NL: Waterlelie) is een wispelturig beestje, ze moet haar dag hebben. De ene dag opent ze zichzelf als de  bloem van een waterlelie en de en huppelt vrolijk rond. Soms is de bloem gesloten en blijft ze rustig in een hoekje liggen. Ze is een beetje bang, zelfs voor Warin.
02
Both
Teef
Leeftijd: ± 3 jr.

Both (NL: Blind) kan niet goed zien, waardoor ze nog weleens ergens tegenop loopt. Toen Warin haar voor het eerst zag (ze liep op het strand) leek ze wel dronken en was ze erg mager. Onder de vele goede zorgen van Warin kwam ze er helemaal bovenop. Nu eet ze eigenlijk een beetje te veel. Haar blindheid blijft natuurlijk een handicap, waardoor ze nog weleens door de anderen gebeten wordt.

03
Keh
teef
Leeftijd: 1.5 jaar oud
KEH   is een teef van anderhalf jaar oud.
keh is als puppy door Warin bij de tempel gevonden met een slecht oog Warin heeft haar onder haar hoede genomen en is een heel zachtaardige lieve hond die het ook prettig vind om aangehaald te worden.het oog is niet goedgekomen maar zelf zit ze daar niet mee.                                              
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
04
Cloeclic
Reu
Leeftijd: 2 jr.

Cloeclic (NL: Tuimelaar) is geboren op het strand. Als puppy kon hij niet goed lopen. Toen Warin dat zag heeft ze hem meegenomen. Als hij gaat lopen gaat dat een paar stappen goed, maar tuimelt daarna hij alle kanten op. Hij moet wel behoorlijk hard zijn, want hij valt ook nog wel eens van een verhoging, beland dan op z’n rug, maar geeft geen kik en blijft gewoon ‘lachen’
05
Co Co
Reu
Leeftijd: 4 jr.


Coco heeft z’n naam te danken aan het feit dat Warin van coco (chocolademelk) houdt.  Zijn twee broertjes zijn niet zo lief en blaffen altijd naar haar. Het hele gezin woont al drie jaar in het Huayang Dogs Rescue Center. Pappa, mamma en hun drie zonen. Pa en ma zijn inmiddels gecastreerd en gesteriliseerd, dus gezinsuitbreiding zit er niet meer in.


06
Cou Fahng
Reu
Leeftijd: 1,5 jr.


De eerst geborene uit een gezin met drie kinderen. Hij heeft een broertje en een zusje. Zijn moeder (Calameh) woont ook bij Warin en heeft het postuur van een forse teckel. Zijn vader is een grote hond en ‘woont’ op het strand. Er zijn maar weinig straathonden met korte poten, omdat die het over het algemeen wat moeilijker hebben doordat ze minder snel zijn.
07
Dahng
Teef
Leeftijd: 6 mnd.

Dangh (NL: Tweekleurig) was ook een van de vele puppy’s die in januari bij de tempel rondliepen. Ze is een beetje een einzelgängertje. ’t Is een beetje een stil en nietig beestje. Ze speelt weinig met andere puppy’s. Er woont geen familie van haar bij Warin. Ze was erg ziek, maar het gaat steeds beter met haar.
08
Deng Jai
Teef
Leeftijd: 10 jr.

Deng Jai (NL: rood nr. 1) is een van de eerste honden die Warin had. Ze staat krachtig op haar poten en is supersterk. Ze heeft als enige hond een ketting om, omdat ze anders over de bijna twee meter hoge omheining springt. Ze kijkt je altijd aan met een fronsende blik; alsof ze zich afvraagt of je wel goed bij je hoofd bent.


09
Deng Song
Teef
Leeftijd: ±9 jr

Deng Song (NL: Rood nr.2) was zwanger toen Warin haar vanaf de tempel meenam. Ze kreeg twee zonen. De ene heet Poh en is gecastreerde reu van in middels 4,5 jaar oud. Poh, haar tweede zoon, was erg ziek en is vorige maand helaas overleden. Deng Song liet zich nogal gemakkelijk dekken door elke reu die daar zin in had, dus Warin weet niet wie de vader is van Poh en Pah.

10
Doan Jai
Reu
Leeftijd: ± 6 jr

Doan betekent ‘zonder staart’ en Jai betekent ‘groot’. Tot verdriet van Warin heeft ze drie keer een aantal honden ergens anders onder moeten brengen, omdat haar familie het allemaal te duur vond. Doan Jai was uit één van die opvangadressen ontsnapt. Toen Warin naar de markt ging zag ze hem lopen en heeft hem weer meegenomen naar huis genomen.

11
Kohn
Teef
leeftijd : 2 jaar


Khon is  door Warin bij de tempel gevonden en is uitgegroeid tot een schat van een hond die gek op mensen is en zo enhousiast is dat als ze even kan je recht in je armen springt
Eten is ook een hobby van haar kortom een schat van  een hond.
hond
12
Kwoi teau
Reu
leeftijd : 3 jaar

Kwoi is op het terrein van Warin geboren zijn moeder is 5 maanden geleden dood gegaan
,dat was een lieve hond.Knoi teau is gecastreerd  en is een hond die liever onder de honden is want aangehaald worden is niet zijn ding !


13
Ahoeh
Teef
Leeftijd: 7-8 jr.

Een van de wat oudere honden van Warin. Ze is door onbekenden achtergelaten bij het hek van haar huis toen ze ongeveer twee maanden oud was. Ze is vaak ziek geweest en al een paar keer was ’t op het randje. Ze heeft twee dochters en één zoon die ook bij Warin wonen. Ze huilt als een wolf (vandaar haar naam), is erg lief, maar kent haar grenzen. Valt dan aan, maar verliest bijna altijd.
14
Jai
Teef
Leeftijd: 8 jr.

Deze forse meid is van Warin’s broer geweest. Samen met een broer en drie zussen liep ze altijd bij mensen in de buurt naar binnen. Warin’s broer was bang dat ze om die reden een keer vergiftigd zouden worden, dus heeft hij ze bij Warin ondergebracht. Twee zussen zijn door ziekte overleden en haar broer werd doodgereden door een truck. Haar laatste zus woont ook nog steeds bij Warin.


15
Toa Leh
Teef
leeftijd 7jaar


Toa leh komt van de straten van Bangkok en werd door warin gevonden in een slechte conditie in de greppel bij een spoorweg
Toaleh is een rustige hond die op zichzelf is, en alleen noodzakelijke contacten heeft met andere honden en van zich af bijt wanneer andere honden dit niet respecteren waarbij hij dit slechts doet als waarschuwing en niet door bijt

16
Johng
Reu
Leeftijd: 6 jr.


Johng is zo ongeveer de makkelijkste hond die Warin heeft. Hij is supersterk en nog nooit ziek geweest. Liep bij de tempel en ging gedwee met haar mee. Omdat ze het zo’n mooie lieve hond vond heeft Warin hem in haar kennel geplaatst. Als hij niet aan ’t eten is, wat hij veelvuldig doet, slaapt hij meestal.

17
Ka Hak
Reu
Leeftijd: ± 3 jr.Ka Hak (NL: gebroken been) liep mank rond op het strand en was daardoor voor Warin makkelijk te vangen en mee te nemen naar het Rescue Center. Is al een hele tijd ziek, daardoor te mager en erg bang (dus moeilijk te verzorgen). Het gaat de laatste tijd wel wat beter met hem. Hij ligt altijd in een karakteristieke houding: net zoals op de foto, met z’n voorpoten over elkaar.
18
Shita
Teef
leeftijd:1.5 jrShita is als pup gevonden op de straat en is uitgegroeid tot een mooie grote hond,echte als puppy heeft ze waarschijnlijk veel nare dingen meegemaakt want ze is wel erg lief maar bang voor mensen mensen en loopt liever een stukje van je weg.                                                                            
19
Kala Meh
Teef
Leeftijd: 4 jr.
Kala Meh is door Warin bij de tempel opgepikt, omdat ze ziek was. Met een bezoekje aan de dierenarts en de goede zorgen van Warin, is ze er weer helemaal bovenop gekomen. Ze heeft drie broers en één zus, die ook bij Warin wonen. Ze had nog een vierde broer, maar die heeft Warin helaas niet kunnen redden.
20
To poe
Teef
leeftijd 3 jr

Warin was in Bangkok en vond 3 puppys op de straat,
Deze nam ze met de trein mee terug naar haar huis .2 van de puppys gingen dood tot groot verdriet van Warin echter To Poe groeide uit tot een blije mooie hond en tovert ook echt soms een lach op haar koppie